Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget | Ungdomslagen

Unitedsvepet
Receptionisten prisad / Ronaldo nominerad till årets mål

Onsdagens nyhetssvep är här och vi nås bland annat av nyheten att Uniteds receptionist Kath Phipps fått ta emot ett ärofyllt pris. Dessutom har Cristiano Ronaldo fått ett av sina mål nominerat till säsongens mål i Premier League. Det och lite annat behandlas.

Kath Pipps prisad

Kath Pipps som arbetat i Manchester United sedan 1968 fick igår ta emot League Managers Association (LMA) Award. Receptionisten hyllades av Sir Alex Ferguson och även David Beckham skickade ett fint meddelande på video.

Förstärkning i akademins ledarstab

Matt Walker som tidigare varit Head of Performance för League One-klubben Cambridge United tar nu steget till Manchester Uniteds akademi. Han kommer ansvara för U17 till U23. Detta rapporterar Twitter-kontot Training Ground Guru.

Ronaldo nominerad till årets mål

Cristiano Ronaldo gjorde alla tre mål i 3-2 segern mot Tottenham i mars. Hans första av de tre målen har nu nominerats till årets mål i Premier League.

Landslagsuttagna ynglingar

Mittfältaren har imponerat under sin utlåning till Championship-klubben Nottingham Forest under den här säsongen.

På söndag ställs han mot Huddersfield i Playoff-finalen och därefter väntar spel i det engelska U21-landslaget. Garner finns nämligen med i den trupp som förbundskapten Lee Carsley tog ut under onsdagen.

Även målvakten Matej Kovar är uttagen till Tjeckiens U21-landslag.