Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Träningsmatch i Norge bekräftad
Atlético Madrid på Ullevål i genrepet

Manchester United har under torsdagen bekräftat att man kommer träningsspela mot spanska Atlético Madrid i Oslo den 30 juli. Det blir därmed försäsongens sista test innan Premier League drar igång i början av augusti. 

Under sommaren kommer United resa österut på försäsongsturné, där bland annat Liverpool väntar i Bangkok, för att sedan fortsätta till Australien och möta Melbourne Victory, Crystal Palace, och Aston Villa.

Nu har man alltså bokat in ytterligare en match men som kommer spelas betydligt närmare oss svenskar. Precis som för tre år sedan drar United även denna gång till Oslo för ett genrep. 2019 hette motståndet Kristiansund. Nu heter det Atlético Madrid.

United kommer ta sig an den spanska huvudstadsklubben på nationalarenan Ullevål i Oslo den 30 juli.  Som ni förmodligen minns möttes lagen den här säsongen i åttondelsfinal i Champions League, där spanjorerna till slut drog det längsta strået i dubbelmötet.

Fotbollsdirektör i United, John Murtough, säger följande om mötet mot Atlético Madrid:

Försäsongen är en viktig del av truppens förberedelser inför den stundande säsongen. Våra spelare och ledare kommer att njuta såväl av att få möta ett lag som Atlético Madrid som att få spela inför passionerade norska supportrar på en fullsatt arena.