Muss.se » Nyhetsarkiv » Damlaget | Herrlaget

Unitedsvepet
Lindelöf och Fernandes hjälper Ukraina / Ten Hag var det klara valet / Grant till Ipswich

I dagens nyhetssvep kan vi rapportera att Victor Lindelöf och Bruno Fernandes har gått ihop för att hjälpa Ukraina med tanke på den rådande situationen i landet. Vidare så har John Murtough avslöjat varför man valde Erik ten Hag, och utöver det så har Lee Grant redan hittat ett nytt jobb. Slutligen så kan vi också rapportera att damlagets målvakt Fran Bentley är nära att lämna klubben.

Lindelöf och Fernandes hjälper Ukraina

Victor Lindelöf och Bruno Fernandes har tillsammans bidragit med priser för att hjälpa Unicef i deras arbete för barnen i Ukraina.

Priserna består bland annat av en tour av Carrington med Victor och Bruno, signerade tröjor, skor, och biljetter till valfri match på Old Trafford nästa säsong. Utöver det så kommer spelarna att göra stora personliga donationer.

“Ten Hag var det klara valet”

Manchester Uniteds “Football Director” John Murtough har avslöjat att Erik ten Hag var det självklara valet när det kom till vem som skulle bli klubbens nästa tränare.

Enligt Murtough så var holländaren den tränaren som passade in bäst på identiteten och målen som Manchester United har, vilket inkluderade en vilja att spela offensiv fotboll och att utveckla unga spelare. En annan anledning till att man anställde Ten Hag var att han var en vinnare, men trots det så menar Murtough att supportrar måste visa tålamod.

Hela artikeln finns att läsa här.

Grant blir tränare i Ipswich

Efter att Lee Grant tidigare idag lade handskarna på hyllan så har han redan hittat ett nytt jobb. Enligt Laurie Whitwell på The Athletic så ska Grant ansluta till Ipswich som tränare, och där kommer han att återförenas med både Kieran McKenna och Martyn Pert som båda var med i Ole Gunnar Solskjaers tränarstab när han var tränare i United.

Bentley nära Bristol

Manchester Uniteds målvakt Fran Bentley ser ut att lämna klubben för att istället ansluta till Bristol City. Det skriver The Telegraphs Tom Garry.

Enligt Garry så ska Bentley vara väldigt nära att skriva på ett tvåårskontrakt med Bristol, där hon tidigare vann pris som klubbens unga spelare när hon var där på lån säsongen 2021-22.

Res med oss till Manchester!