Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

United bekräftar
Rangnick lämnar Manchester United

På söndagen nås vi av nyheten att Ralf Rangnick helt lämnar Manchester United. Det blir alltså ingen konsultroll som det pratats så mycket om. Orsaken ska vara att det nytt uppdraget som Österrikes kapten kommer att ta för mycket tid i anspråk. Nyheten är på något sätt förväntad. 

Ralf Rangnick bekräftade nyheten på söndagens presskonferens med Österrikes landslag och Manchester United bekräftar det på den officiella hemsidan.

Klubben tackar Rangnick för tiden i klubben:

Vi tackar Ralf Rangnick för hans insatser som interim-tränare under de senaste sex månaderna. Efter en ömsesidig överenskommelse kommer nu Ralf fokusera helt på rollen som tränare för Österrikes landslag och kommer inte att ha någon konsultroll vid Old Trafford.

Vi önskar Ralf stort lycka till i nästa kapitel av hans karriär.

För Rangnick och Österrike väntar nu Nations League och möten med Kroatien, Danmark och Frankrike.

Vi säger tack för tiden som var och blickar framåt.

Res med oss till Manchester!