Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget | Ungdomslagen

Dagens Landskamper
Pellistri i poängprotokollet när Uruguay segrade

I dagens landskamper så var det en spelare som stod ut lite extra. Facundo Pellistri bidrog nämligen med en målgivande passning för Uruguay när man slog Mexico med 3-0. Utöver det så fick Raphaël Varane tyvärr lämna Frankrikes möte med Danmark på grund av skada.

Pellistri imponerade för Uruguay

Facundo Pellistri fortsätter att imponera för Uruguay. I natt stod han för en riktigt bra insats där han dominerade på högerkanten, vilket resulterade i en assist till Edinson Cavanis 2-0 mål.

Matchen slutade 3-0 till Uruguay och Pellistri fick spela 72 minuter innan han ersattes utav Diego Godin.

Varane skadad i fransk förlust

Raphaël Varane fick starta i Frankrikes match mot Danmark, men i den 60:e minuten var han tvungen att lämna planen med skadebekymmer.

Hur allvarlig skadan är vet vi inte än, men vi lär få en uppdatering efter matchen. Vi hoppas att det inte är allt för allvarligt men att döma av bilderna så såg det inte speciellt bra ut.

När Varane lämnade planen stod det 1-0 till fransmännen, men efter det gjorde Danmark två mål och tog hem segern.

Garner drog det längsta strået

I EM-kvalmötet mellan två United-spelare så var det James Garner och hans England som drog det längsta strået och tog en 2-1 seger mot Matêj Kovár och hans Tjeckien.

Segern innebär att England nu toppar sin kvalgrupp före just Tjeckien. Båda har dock 19 poäng, men England har bättre målskillnad samt två matcher tillgodo på tjeckerna.

Både Garner och Kovár fick spela från start och fick också spela hela matchen och matchens mål gjordes av Emile Smith Rowe, Jacob Ramsey och Daniel Fila.

Tung förlust för Mee och Galbraith

Dermot Mee och Ethan Galbraith spelade båda från start när Nordirland förlorade med hela 6-0 mot Spanien i kvalet till U21-EM.

Mee fick spela hela matchen medan Galbraith blev utbytt i den 77:e minuten.

Ingen Bailly mot Zambia

Eric Bailly fanns inte ens med i truppen när Elfenbenskusten mötte Zambia. Anledningen till det är fortfarande oklar men om man får spekulera lite så känns det troligt att det är på grund av skadebekymmer.

Morgondagens matcher

  • 16.00: Nederländerna U19 – Norge U19 (EM-kval, spelas i Nederländerna) [Hansen]
  • 17.30: Frankrike U20 – Argentina U20 (turnering, spelas i Frankrike) [Garnacho]
  • 18.00: Ungern – England (Nations League) [Maguire]
  • Polen U18 – inte bekräftat (turnering, spelas i Slovenien) [Oyedele]