Muss.se » Nyhetsarkiv » Damlaget | Herrlaget | Ungdomslagen

Unitedsvepet
De Jong svårlöst / Inget Newcastle för Henderson / Dubbelt United i Norge

Sheffield United v Manchester United - Premier League

Om United ska värva Frenkie de Jong måste “stjärnorna stå rätt” enligt Goal. Vidare verkar inte Newcastle vara ett alternativ för Dean Henderson medan två United-spelare har tagits ut i Norges EM-trupp.

“Stjärnorna måste stå rätt”

Om United ska värva Frenkie de Jong från Barcelona i sommar måste “stjärnorna stå rätt” enligt James Robson på Goal. Barcelona sägs vara benäget att acceptera ett bud på 51 miljoner pund, men mittfältaren själv är fortsatt osäker på om han vill lämna den spanska storklubben redan i sommar. Två alternativ till De Jong sägs vara Leeds Kalvin Phillips och West Hams Declan Rice.

Vidare menar Robson att United är försiktiga med att bli använda av N’Golo Kantés representanter för att ordna ett nytt kontrakt i Chelsea för fransmannen.

Enligt Robson vill Uniteds nye tränare Erik ten Hag värva minst fem nya spelare. En anfallare ska vara på tapeten där Benficas Darwin Nunez diskuteras.

Ingen Henderson i Newcastle?

Uniteds andremålvakt Dean Henderson är för bra för att sitta på bänken och söker nu speltid. Det har länge pratats om att Newcastle skulle vara ett hett alternativ, men nu rapporterar The Telegraph att en flytt dit är utesluten.

Dubbelt United i norska EM-truppen

EM i England närmar sig med stormsteg och landslagen har nu börjat offentliggöra sina trupper. I den norska finner vi två United-spelare i form av försvararen Maria Thorisdottir och mittfältaren Vilde Bøe Risa.

U23 blir U21?

Det ser ut att bli förändringar i reservligan PL2. Tidigare har åldersgränsen varit på 23 år, men nu väntas den sänkas till 21. Åldersgränsen på 23 har funnits i sex år, men ser nu alltså ut att sänkas.