Muss.se » Nyhetsarkiv » Damlaget

Bekräftat
Martha Harris lämnar Manchester United

Manchester United bekräftar idag att ytterbacken Martha Harris lämnar klubben när hennes kontrakt löper ut i sommar.

Harris, 27 år gammal, gjorde fyra säsonger som Unitedspelare. Hon var en av de 21 spelarna i klubbens första professionella damlag säsongen 2018/19. Den säsongen spelade Harris 22 matcher. Därefter har hennes speltid stadigt minskat, delvis på grund av skador. Att hon nu lämnar United kommer inte som någon överraskning.

Totalt blev det 49 matcher som Unitedspelare för Harris, varav endast 3 säsongen 2021/22.

Att Harris lämnar United är den första bekräftade spelarövergången på damsidan (ungdomsspelare exkluderat) den här sommaren. Det skulle inte förvåna ifall vi de kommande dagarna får ytterligare besked om spelare som lämnar.

Vi tackar Martha Harris för hennes insatser som Unitedspelare och önskar henne all lycka i framtiden!