Muss.se » Nyhetsarkiv » Supporterklubbens resor

Supporterresor 2022/23
Imorgon torsdag släpps spelschemat, så här säkrar du din resa och matchbiljett

Klockan 10.00 skandinavisk tid imorgon torsdag publiceras spelschemat, givetvis även på Muss.se och United.no.

Info om resor och biljetter här!

Samma dag startar vi även vår försäljning av de 500 säsongskorten till varje enskild United-match, och detta behöver du veta för att kunna säkra några av de biljetterna och även få ett hotell i Manchester för din resa.

När spelschemat kommer behöver vi lite tid för att förbereda allt för försäljning. Datum och motståndare måste anges i vår bokningslösning och kapacitet för hotell på relevanta datum kommer att avtalas med underleverantörer.

Vi har bemannat med personal i förhållande till detta, och jobbar för att få saker på plats så snabbt som möjligt. Dagsschemat är alltså följande:

  • 10.00: Schemat publiceras på United.no (även Muss.se men bokningar görs via united.no)
  • 11.00 – 13.00: Sökperiod Liverpool och Man City (se nedan)
  • 12.00: Försäljningsstart alla andra matcher
  • Senast 18.00: Svar på alla ansökningar för Liverpool och Man City

Även om vi har haft en säsong med möjligheter att resa var läget i somras annorlunda än nu. Då hade vi reserestriktioner att ta itu med, samtidigt som vi nu har alla möjligheter öppna.

Vi förväntar oss stort intresse för att resa till Manchester och som vanligt väntas extra stort intresse inför hemmamatcherna mot Liverpool och Manchester City.

Av flera anledningar har vi därför bestämt att ansökan om dessa två matcher måste göras, medan andra matcher finns att köpas direkt.

Eventuella matcher som krockar med cupomgångar/finaler kommer inte att läggas ut till försäljning/ansökan på torsdag, utan kommer först när vi vet om matchen kommer att spelas som planerat eller inte.

Du måste ha detta klart innan du beställer

Här är information om Liverpool och Manchester City-matcherna där sökperioden pågår mellan 11 och 13:

  • Ha medlem numret till alla du söker till klart i god tid innan ansökningstiden.
  • Om samma namn förekommer i mer än en applikation per match förbehåller vi oss rätten att radera dessa applikationer. Detta gäller även om samma namn har angetts flera gånger i samma ansökan. Du ansöker om önskad biljettkategori, men accepterar att du kan beviljas en annan biljettkategori vid eventuellt godkännande av ansökan.
  • Du ansöker om önskat hotell/hotellrum men accepterar att du kan, om någon ansökan beviljas, tilldelas ett annat hotell/hotellrum

Mer om resor och biljetter

HOTELL: Vi erbjuder ett nytt hotell – se vår fullständiga prislista här

TEMATUR: Följ med på juniortouren 2022/23

VI HAR 500 SÄSONGSKORT: Hur får man dem?

PLANERAR DU ATT RESA? Kom ihåg att kontrollera ditt pass

TEMA: Egen tjejresa 2022/23

HANDIKAPPLÄKTARE: Nu har vi ett eget säsongskort

Har du frågor?

Då kan du använda vår Facebook-grupp från klockan 10.00, då kommer det upp ett inlägg där. Vi svarar löpande under hela dagen, så att alla ska få svar på sina frågor när torsdagen kommer.

Beställ din matchbiljett här!