Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

En hälsning från Muss-redaktionen
Glad midsommar!

Vi på Muss-redaktionen vill idag passa på att önska alla Manchester United-supportrar en riktigt glad midsommar. Vi hoppas ni får en härlig dag med god mat och dryck samt härligt umgänge.

I nuläget känns det som att stiltje råder i Manchester United men bakom kulisserna jobbas det säkerligen på det vi alla suktar efter, nämligen värvningar.

Borta på öarna firar man ju som bekant inte midsommar, så visst finns alla möjligheter att något skulle kunna hända under dagen. Det som verkar vara på gång är att Dean Henderson lämnar för nykomlingen Nottingham Forest på lån. Vi får se hur det utvecklar sig under dagen.

Förra sommaren, vid den här tiden, var det Jadon Sancho som var det allra hetaste ryktet. I år är det som vi alla vet Barcelonas Frenkie de Jong som det skrivs om. Förmodligen är det bara en tidsfråga innan vi kan räkna in den affären.

För nu lämnar vi härifrån med ett par hälsningar från några Unitedspelare och ser hur de spenderar sina sommardagar (måhända finns det två midsommarfirare i laget. Ni kan nog lista ut vilka).

Glad midsommar!