Muss.se » Nyhetsarkiv » Damlaget | Herrlaget | Ungdomslagen

Unitedsvepet
Nytt bud på Martinez / Ingen Ronaldo till Thailand / Parris klar

I dagens nyhetssvep kan vi rapportera att Manchester United har lagt ett nytt bud på Ajax Lisandro Martinez. Vidare så kommer Cristiano Ronaldo inte att vara med på flyget när man under dagen reser till Thailand. Utöver det så har vi en del transfernyheter på damsidan att rapportera om, där man verkar ha gjort klart med sitt andra nyförvärv detta fönster.

Nytt bud på Martinez

Manchester United har lagt en nytt bud på Ajax Lisandro Martinez. Det rapporterar De Telegraafs Mike Verweij som är mycket trovärdig när det kommer till Ajax-nyheter.

Budet ska enligt Verweij ligga på €50 miljoner inklusive bonusar och Ajax styrelse ska under dagen mötas för att diskutera om de verkligen kan tacka nej till ett sådant bud.

Ingen Ronaldo när man lyfter för Thailand

Cristiano Ronaldo kommer inte att flyga med laget när man under dagen lyfter för Bankok och starten på sin försäsongsturné. Istället har han blivit beviljad ytterligare ledighet på grund av familjeskäl.

Enligt Simon Stone så är det inte heller självklart att han kommer att vara med på matcherna i Australien.

Clinton närmar sig?

Enligt BBCs Emma Sanders så flyter förhandlingarna på mellan United och Everton angående Grace Clinton. Enligt Sanders så ska övergångssumman vara lägre än den som United erbjöd Everton när man försökte värva Clinton i januari.

Bra start för Thorisdottir och Bøe Risa

Maria Thorisdottir fick spela hela matchen när Norge vann sin premiärmatch mot Nordirland med hela 4-1. Utöver det så fick Vilde Bøe Risa göra ett inhopp i den 65:e matchminuten.

Nästa nyförvärv nära

Manchester United Women verkar ha gjort klart med sitt andra nyförvärv detta fönster. Enligt David Ornstein på The Athletic så har man nått ett avtal med Arsenal angående Nikita Parris.

Parris är en 28-årig yttermittfältare som bland annat vann Champions League med Lyon. Enligt Ornstein så ska personliga villkor inte vara några problem och det som återstår är bara att skriva på kontrakten.

Svidersky har hittat ny klubb

Martin Svidersky som lämnade United i detta fönster har nu hittat en ny klubb. Svidersky kommer att fortsätta sin karriär i La Liga och nyuppflyttade UD Almeria.

Där kommer han att återförenas med före detta akademispelaren Largie Ramazani.

Reklamfilm uppskjuten

Manchester United släppte under dagen sin hemmatröja för säsongen 22/23 och med det kom såklart reklamfilmer.

En specifik film där Cristiano Ronaldo skulle ha en central roll har enligt Laurie Whitwell på The Athletic skjutits upp med tanke på osäkerheten kring portugisens framtid.