Muss.se » Nyhetsarkiv » Damlaget | Herrlaget

Unitedsvepet
Casemiro kan presenteras ikväll / Ten Hags förklaringar / Oenighet i ägarfamiljen?

Det är måndag och det vankas bottenmöte på Old Trafford under kvällen när Liverpool kommer på besök. Innan dess drar vi igenom ett nyhetssvep och ser vad som har hänt det senaste dygnet. Bland annat har Casemiro, enligt uppgifter, nu genomgått läkarundersökningen och väntas presenteras under kvällen innan avspark. 

Läkarundersökningen klar

Casemiro blir snart presenterad officiellt som en Unitedspelare men innan dess ska pappersarbete och dylikt fixas.

Läkarundersökningen ser i alla fall ut att vara klar, detta rapporterar Fabrizio Romano.

Brassen förväntas vara igång och träna med laget under veckan.

Enligt Laurie Whitwell på The Athletic kommer Casemiro eventuellt presenteras innan avspark ikväll, ungefär likt Raphaël Varane gjorde förra säsongen i premiären mot Leeds United.

Ten Hags förklaringar

Det har inte sett särskilt positivt ut i United under inledningen av säsongen. Mycket kan givetvis förklaras genom spelarnas inställning under matcherna men Ten Hag menar också att skador har satt käppar i hjulet samt ovana konstellationer.

Martial har varit skadad och Ronaldo har inte heller han varit helt fit. På det centrala mittfältet menar nederländaren att det även varit bristfälligt.

Ett stort bekymmer har också varit att Maguire och Martinez, som inte spelat många minuter tillsammans, behövt lära känna varandra på kort tid.

Återstår att se om det blir förändringar ikväll.

Damtrio lånas ut

Uniteds U21-trio i form av Emma Taylor, Ella Kinzett, och Alyssa Aherne kommer lånas ut från klubben och under kommande säsong representera Burnley, detta bekräftar “Clarets” via sin hemsida.

Glazer inte eniga?

Det snackas en hel del Glazer nu. Från The Athletic skriver man nu att det råder delade meningar kring ägandeskapet, framför allt som en konsekvens av de senaste aktieförsäljningarna.

Enligt källor är syskonen i ägarfamiljen inte helt eniga över beslut om att lösa in pengar. Beslut som tagits av Avram, Ed, och Kevin Glazer.

Det är framför allt Joel Glazer som uppges vara mest “fäst” vid United.