Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

United bekräftar
Dubravka klar!

Så var det också bekräftat att David de Gea får lite konkurrens. Martin Dubravka kommer in på lån från Newcastle United. 

Vi har rapporterat om det tidigare, att Dubravka har varit nära och troligen blir siste spelare in under sommarens transferfönstret. Vi fick bekräftelsen nu under kvällen. Den 33-årige målvakten från Tjeckien kommer till Manchester för att hjälpa laget och betonar sin roll som lagspelare. Han har spelat över 125 matcher i Premier League och 29 matcher för sitt land.

Dubravka säger:

Att komma till Manchester United är en speciell händelse i min karriär. Jag kan inte vänta på att få starta och hjälpa laget att nå sina ambitioner. Jag kommer till en fantastisk grupp av målvakter med lång erfarenhet av Premier Leauge och jag vet att de kommer att pusha och support varandra för att vara på toppnivå. Chansen att få jobba med David de Gea bredvid Tom Heaton uppskattar jag verkligen.

Dubravka tackar också Newcastle för allt och menar att fokus nu är att hjälpa United. Vad framtiden har att utvisa får man se men han är mycket glad att vara i Manchester.

John Murtough säger:

Martin har visat sig vara en toppmålvakt i Premier League och hans erfarenhet och personlighet kommer att bidra mycket till vår starka grupp målvakter, bredvid David, Tom och alla våra unga. Tillsammans kommer de att utgöra en hög-presterande omgivning, där alla är redo att bidra och spela när de blir kallade.

Vi ser fram emot lite konkurrens på målvaktsposten och önskar Martin Dubravka varmt välkommen!

Res med oss till Manchester!