Muss.se » Nyhetsarkiv » Damlaget | Herrlaget

Unitedsvepet
Truppen inför Europa League / Martinez i träning / Mata på väg till Turkiet

Dagens nyhetssvep innehåller fler nyheter inför kvällens drabbning i Europa League hemma mot Real Sociedad. Spelare som synts till i träning och hela EL-truppen presenteras. I övrigt rapporterar vi om fastställt schema i damernas ligacupspel och att Juan Mata har landat i Turkiet. 

Martínez i träning

På gårdagens träning inför kvällens match i Europa League tränade Lisandro Martinez. Vår kanske viktigaste spelare under senare tid verkar alltså vara redo för spel. Andra som synts till med glatt humör är Antony, Casemiro och Eriksen.

Luke Shaw, Donny van de Beek och Anthony Martial tränade inte. Ungdomar som syntes till på träningen var Iqbal, Garnacho och även flera från den så kallade B-listan inför Europa League syntes till på träningen, Tyler Fredricson, Kobbie Mainoo och Charlie McNeill.

Truppen i Europa League

Hela B-listan och truppen inför Europa League framgår nedan. Där ingår också den mer ordinarie Anthony Elanga. Det återstår att se hur många andra av akademispelarna som får chansen i Europa Leauge. I kvällens match lär vi nog få se ett förhållandevis ordinarie lag.

Real Sociedads trupp

Real Sociedads trupp inför äventyret i Europa League ser ut som följer.

Matcher i ligacup spikade

Damernas schema i Conti Cup (Women’s Continental Tyres League Cup) är spikade. Motståndet är Aston Villa, Durham, Everton och Sheffield United. Första matchen går av stapeln borta mot Aston Villa den första oktober, första hemmamatchen är 7 december mot Everton och gruppspelet avslutas 18 december hemma mot Sheffield United.

Mata på väg till Turkiet

Juan Mata förväntas göra en överenskommelse med Galatasary inom kort. Han antas ha landat i Turkiet och affären uppges omfatta ett kontrakt på ett år.