Muss.se » Nyhetsarkiv » Damlaget | Herrlaget | Ungdomslagen

Unitedsvepet
Fler uppskjutningar kan vänta / Brassekvartett till landslaget / Damerna spelar

Måndagens nyhetssvep innehåller nyheterna att fler Premier League matcher kan skjutas upp på grund av brist på polisresurser. I övrigt så rapporterar vi om våra brassar ingår i Brasiliens landslagstrupp inför se sista matcherna innan VM. Vi rapporterar även om att det blir match för damerna på lördag.

Fler uppskjutningar kan vänta

Efter drottning Elizabeths bortgång på torsdag 8 september så sköts alla helgens matcher upp i landet för att visa respekt för drottningen som styrt landet i 70 år. Nu rapporterar The Times att fler uppskjutningar kan bli verklighet i Premier League på grund av det extensiva polisuppdraget som kommer att krävas vid drottningens begravning den 19 september.

Planen är att matcher ska spelas kommande helg, men att beslut angående säkerhet kommer att tas match för match och uppskjutningar kan ske om polisresurserna är för få.

Brassekvartett till landslaget

Brasilien går in i årets VM turnering som en av de stora favoriterna att ta hem guldpokalen i vinter. Förbundskaptenen Tito har hintat om att det kan bli en rejäl andel Unitedspelare i den gulgröna dräkten i november/december då alla våra brassar har blivit uttagna i truppen för de sista vänskapsmatcherna innan VM tar vid.

Mittfältsduon Casemiro och Fred är en återkommande syn i seleção-truppen medan stjärnnyförvärvet Antony och utlånade Alex Telles också finns med då Brasilien ska möta Ghana och Tunisien i slutet av månaden. Läs mer på manutd.com

Damerna spelar

Efter att ligapremiären blev uppskjuten på grund av drottning Elizabeths bortgång så blev det idag bekräftat av engelska fotbollsförbundet FA att det blir match i WSL för damerna. På lördag så börjar alltså äntligen ligaäventyret då Manchester United tar emot Reading på Leigh Sports Village.

Arenabyte för U21

U21 lagets match mot West Ham United på fredag kommer att ej att spelas på den vanliga hemmaarenan Leigh Sports Village utan den kommer istället spelas på J. Davidson Stadium, det bekräftar Manchester United på klubbens officiella hemsida.