Dagens landskamper
Assist för Casemiro när Brasilien krossade Tunisien

Många United-spelare var under dagen inblandade i landslagsspel, både på seniornivå och ungdomssidan. Bland annat stod Casemiro för en assist när Brasilien tog en storseger mot Tunisien. På ungdomssidan så spelade Matej Kovar en viktig roll i att Tjeckien nu är klara för U21-EM.

Assist för Casemiro i brasiliansk kross

Casemiro stod för en assist när Brasilien krossade Tunisien i en träningsmatch som slutade hela 5-1.

30-åringen fick spela från start, precis som hans klubblagskollega Fred, som dock byttes ut efter 79 minuters spel. Antony fanns med på bänken och fick komma in i den 65:e matchminuten.

Även Alex Telles, som är utlånad till Sevilla fick vara med i startelvan. För Tunisiens del så fanns Hannibal med på bänken men byttes in i den 90:e minuten.

Fernandes och Ronaldo från start för Portugal

Cristiano Ronaldo och Bruno Fernandes fick var båda med i Portugals startelva när man förlorade mot Spanien efter ett sent mål från Alvaro Morata.

Båda spelarna fick spela 90 minuter medan tvåmålskytten i förra matchen Diogo Dalot fick se matchen från avbytarbänken.

Kryss för Lindelöf och Elanga

Victor Lindelöf och Anthony Elanga fick båda speltid när Sverige spelade oavgjort mot Slovenien. Lindelöf, som också är kapten fick spela hela matchen medan Elanga byttes in i den 70:e matchminuten.

Krysset innebär att man nu har blivit degraderade till C-divisionen i Nations League.

Kovar till EM

Matej Kovar och hans Tjeckien är klara för U21-EM efter att ha spelat 0-0 mot Island tidigare idag. Detta räckte alltså till avancemang då man vann det första mötet mellan lagen med 2-1. Kovar stod också för en direkt avgörande räddning på stopptid som gjorde att man tog sig till EM.

Forson målskytt mot Danmark

Omari Forson var en av fyra målskyttar när England slog Danmark med 4-2 i kvalet till U19-EM.

Den tekniska yttermittfältaren började matchen på bänken men fick komma in efter knappa timmen spelad, och i den 73:e minuten gjorde han matchens 3-1 mål. Sam Mather fanns också med på bänken men fick inte göra något inhopp.

Sent mål sänkte Oyedeles Polen

Maxi Oyedele fick starta, och spela hela matchen när Polen förlorade mot Italien.

Matchen var länge mållös och såg ut att sluta 0-0, men i den 93:e minuten fick Italien straff som man minuten senare förvaltade och matchen slutade istället 1-0 till Italien.

Pellistri på bänken för Uruguay

Facundo Pellistri fick se sitt Uruguay ta en 2-0 seger mot Kanada från avbytarbänken. Uruguays mål gjordes utav Nicolas de la Cruz och Darwin Nunez.

Savage från start för Wales

Charlie Savage fick spela från start för Wales U21 när man åkte på förlust mot Österrike. Matchen slutade 2-0 och Savage fick spela hela matchen.