Muss.se » Nyhetsarkiv » Damlaget | Herrlaget | Ungdomslagen

Unitedsvepet
Ronaldos milstolpe / McTominay avstängd / Storpublik på gång

Dagens nyhetssvep innehåller nyheterna om att Cristiano Ronaldo uppnådde en stor milstolpe i gårdagens match. I övrigt så rapporterar vi om att Scott McTominay missar nästa helgs match mot Newcastle på grund av avstängning. Vi rapporterar även att en storpublik nalkas för damerna.

Ronaldos milstolpe

Cristiano Ronaldo gjorde sitt 700:e mål i klubblagsfotbollen igår kväll mot Everton. Portugisen blev inbytt i den första halvleken efter att Anthony Martial gått ner med en ryggskada och Ronaldo fick göra sitt första Premier League mål för säsongen precis innan halvleksvilan. Det kyliga avslutet förbi Jordan Pickford i Everton-målet blev karriärens 700:e klubblagsmål för Ronaldo, ett viktigt mål som också gav United ledningen i en match som slutade med vinst.

144 av Ronaldos 700 klubblagsmål har gjorts i United-tröjan.

McTominay avstängd

Scott McTominay missar nästa helgs Premier League match mot Newcastle på grund av avstängning. McTominay drog på sig sitt femte inhemska gula kort för säsongen i hans korta inhopp mot slutet av Everton-matchen igår kväll och får därmed avtjäna en avstängning på en match.

Detta kommer dock inte hålla många Unitedsupportrar sömnlösa då Casemiros prestation mot Everton gjorde det tydligt om vem som borde vara startspelaren i den defensiva rollen på mittfältet.

Storpublik på gång

Det nalkas storpublik till WSL mötet mellan Arsenal och Manchester United. Matchen spelas på Emirates Stadium den 19:e november och tjugo tusen biljetter har redan sålts till vad som väntas bli en riktig batalj i toppstriden av tabellen.

Lösningar för biljett-rånet

Mängden biljetter till bortasupportrar för matchen mot Chelsea den 22 oktober drogs ner av polisen på grund av säkerhetsskäl. Detta beslut togs först efter att biljetter sålts till Unitedsupportrar vilket nu har lämnat flera hundra supportrar med köpta biljetter utan tillstånd att gå på matchen.

Klubben erbjuder nu full återbetalning eller ett biljett-byte till någon av bortamatcherna mot Aston Villa, Fulham, Wolves eller Arsenal för de supportrar som köpt biljett men inte kommer att kunna infinna sig på Stamford Bridge den 22:a oktober på grund av polisens tilldelningsminskning.

Proffskontrakt

Unge talangen Louis Jackson, född 2005, har skrivit på sitt första proffskontrakt med klubben.

Louis Jackson om ögonblicket: “Väldigt stolt över att få skriva på mitt första proffskontrakt med Manchester United. Tack till min familj och mina tränare för deras stöd för att göra stunder som dessa möjliga. Det hårda jobbet fortsätter”