Spelarbetyg: Manchester United - Omonia Nicosia 1-0
Räddade av Scott McTominay

Manchester United hade hela 34 skott i kvällens match, men på grund av en storspelande målvakt så dröjde det till den 93:e minuten innan mån fick hål på Omonia.

Det var United som styrde matchen från början och Marcus Rashford hade en bra chans redan i den andra matchminuten, och det skulle inte bli hans sista.

Även Casemiro hade två chanser att göra 1-0 när han först hade ett skott i ribban och en nick som gick metern utanför. Brassen gjorde utöver det en väldigt bra match där han tog snabba beslut och vann många dueller.

Trotsa alla chanser så var ställningen 0-0 i halvtid vilket inte kändes rättvist överhuvudtaget, och andra halvlek fortsatte på samma sätt.

United hade flera chanser att ta ledningen men man fick vänta till matchens sista minuter när inhopparen Scott McTominay äntligen fick hål på Omonias Francis Uzoho.

David de Gea: 6

Inte testad överhuvudtaget, men jag tycker att han spelade mycket mer på det sätt som Ten Hag vill att hans målvakt ska spela på, nämligen längre ut i banan och inte fast i sitt eget straffområde.

Diogo Dalot: 7

Såg ganska trött ut till en början vilket inte är så konstigt med tanke på att han spelat typ varje match denna säsongen, men tycker att han växte in i matchen.

Victor Lindelöf: 6

Var stabil, dock hade han lite problem med Omonias kontringar. Bra match från svensken.

Lisandro Martinez: 7

Sattes inte på prov defensivt men är alltid lika säker med boll vilket passade det sätt United spelade på idag.

Tyrell Malacia: 6,5

Utbytt 60. Bra match från Malacia som ofta var ett hot på sin kant, speciellt när han tog överlappande löpningar.

Fred: 5

Utbytt 70. Hyfsad i presspelet men är fortfarande för dålig i spelet med boll. Borde gjort mål när han lämnades helt fri i straffområdet, men hans nick gick över.

Casemiro: 8

Utbytt 81. Tyckte att Casemiro gjorde en riktigt bra match. Lärde sig sin läxa från sitt misstag mot Everton och var ikväll otroligt bra i alla faser av spelet. Blev sånär också målskytt men hans skott gick i ribban.

Casemiro hade i mitt tycke sin bästa match i United-tröjan hittills.

Bruno Fernandes: 6

Inledde väldigt osynligt i en match där han bör synas mycket. Växte dock in i matchen men även han hade en del chanser att ge United ledningen tidigare.

Antony: 6

Utbytt 60. Hade en väldigt bra chans att göra 1-0 och slog ett fint inlägg till Fred när han nickade över. Utöver det så tycker jag att han gjorde det bra, men tror att han har mycket mer att ge.

Marcus Rashford: 5

Inledde livligt på sin vänsterkant och borde ha gjort minst ett mål i den första halvleken. I den andra så borde han gjort typ minst fyra men skärpan fanns inte där ikväll.