Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

dagens lag: Manchester United - Sheriff Tiraspol
Garnacho in från start!

Om en knapp timme tar United emot FC Sheriff från Moldavien hemma på Old Trafford. Det är förstås bara vinst som gäller och med tanke på spelet i de senaste matcherna bådar det gott. Å andra sidan så vet vi att det är svårt att spela mot lag man bara ska slå, som ofta backar hem. 

Den stora överraskningen i kvällens elva är att Alejandro Garnacho tar plats i den offensiva linjen. Ingen Sancho, ingen Rashford. Rashford tycks dock sitta på bänken om vi går på vad UEFA och Uniteds hemsida säger (han saknas dock i tweeten nedan). Van de Beek och Maguire är tillbaka på bänken. Längst fram ser vi åter Cristiano Ronaldo. Låt oss hoppas på några fina mål ikväll!

De Gea
Dalot, Lindelöf, Martínez, Malacia
Casemiro, Eriksen
Antony, Fernandes, Garnacho
Ronaldo

 

FC Sheriffs lag