Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget | Ungdomslagen

Unitedsvepet
Wan-Bissaka hänger löst / Napoliforward på önskelistan? / Jurado landslagsuttagen

Onsdagens nyheter blir ett hopkok av transferrykten och landslagsuttagningar. Fokus är framför allt på Uniteds högerbacksplats i såväl herr- som ungdomslag.

Ny högerback på radarn – Wan-Bissaka offras

Diogo Dalot har gjort högerbacksplatsen till sin under hösten och någon konkurrens från Aaron Wan-Bissaka har vi inte fått se. Engelsmannen har visserligen varit skadad till och från men det ter sig likväl ganska tydligt att Erik ten Hag inte ser Wan-Bissaka som en byggsten i United.

The Telegraph skriver nu att United är redo att överväga inkommande bud på 24-åringen, som i somras bland annat ryktades återvända till Crystal Palace, varifrån han kom 2019.

Något namn på ersättare nämns inte men det lär blossa upp ju närmre januari vi kommer.

Vad gäller Dalot har han kontrakt till sommaren men United har en option på ett år att utnyttja, vilket vi nog kan räkna med kommer ske.

Jurado landslagsuttagen

Det blir som sagt mer ytterbacksfokus. Uniteds 18-årige ungdomsspelare har tagits ut till Spaniens U19-landslag som i nästa vecka tar emot Saudiarabien och Japan.

Napolis succéforward intresserar United?

Victor Osimhen flyger fram med sitt Napoli den här säsongen. Den nigerianske forwarden har stått för nio Serie A-mål i år och uppges nu dra till sig intresse, bland annat från United.

Enligt källor till Manchester Evening News finns 23-åringen på en “forwardsönskelista”, då United ser ut att behöva förstärka längst fram.

Cristiano Ronaldos framtid är fortsatt oviss och inte heller blir han yngre. Vad gäller Anthony Martial är det för det mesta sjukstuga som gäller. Bakom dessa finns därför inte mycket att förlita sig på. Marcus Rashford har vikarierat centralt men gör sig allt som oftast bäst ute till vänster.