Muss.se » Nyhetsarkiv » Damlaget | Herrlaget

Unitedsvepet
Bruno kritiserar VM / Hannibal uttagen / Jones målskytt

I dagens nyhetssvep tar vi upp Bruno Fernandes kommentarer kring VM. Vidare så har Hannibal Mejbri tagits ut i Tunisiens trupp och till sist så har Carrie Jones nätat för Wales.

Bruno kritiserar VM

Bruno Fernandes pratade ut efter gårdagens seger över Fulham angående det kommande världsmästerskapet, där han tog upp ett flertal saker som han inte är glad över.

I en intervju med Sky Sports sade Fernandes följande.

“Det är klart att det är konstigt [att VM spelas vid denna tidpunkt]. Det är inte riktigt vid denna tidpunkt som vi vill spela VM. Jag tycker inte att timingen är bra för varken spelare eller supportrar. Barn kommer att vara i skolan och folk kommer att jobba så det kommer bli svårt att kunna se alla matcher.”

“Vi har koll på allt som händer runt om VM och det som har hänt under de senaste veckorna och månaderna, om människorna som dött vid bygget av de nya arenorna. Vi är verkligen inte glada över det över huvud taget.”

“Vi vill att fotboll ska vara för alla, alla måste inkluderas och vara involverade i ett världsmästerskap, just eftersom att det är ett världsmästerskap. Det är för alla, det spelar ingen roll vem du är. Dessa saker ska aldrig hända, och i ett VM så är det mer än fotboll. Det är en fest för supportrar, spelare och det är något som är kul att kolla på, och det borde ha gjorts på ett bättre sätt.”

Jones målskytt för Wales

Manchester Uniteds Carrie Jones nätade för sitt Wales i en träningsmatch mot Finland i lördags. Matchen slutade 1-1 och 19-åriga Jones fick spela 73 minuter innan hon byttes ut.

Hannibal uttagen till VM

Ytterligare en United-spelare har tagits ut till VM-spel. Denna gången handlar det om Hannibal Mejbri som tagits ut i Tunisiens 26-mannatrupp inför VM.