Unitedspelarna i VM
Ett bra mästerskap för Unitedspelarna så här långt

Den andra gruppspelsomgången i VM är färdigspelad och vi kan konstatera att det går bra för Unitedspelarna. Bäst av alla är förmodligen Bruno Fernandes i Portugal, som öser in poäng.

Nolla för Maguire och Shaw

Harry Maguire och Luke Shaw fanns med i startelvan när England och USA delade på poängen i ett mållöst möte. Marcus Rashford byttes in med dryga tio minuter kvar att spela men lyckades inte sätta någon prägel på matchbilden.

England spelar även nu ikväll mot Wales och leder för närvarande sin grupp på fyra poäng. Avancemang kan därmed säkras.

Fortsatt ingen speltid för Malacia

Som förutspått ser det inte ut att bli mycket speltid i VM för Tyrell Malacia, då Daley Blind och Nathan Aké tar alltjämt hand om vänsterkanten i Nederländerna.

Louis van Gaals gäng är nu klara för slutspel efter kryss mot Ecuador och vinst idag mot Qatar.

Martinez i elvan – då vann Argentina

Den argentinske förbundskaptenen satte Martinez på bänken i första matchen och fick se sin nation förlora mot Saudiarabien.

Mot Mexiko fanns däremot Uniteds mittback med från start och då vann Argentina med 2-0.

Vi räknar med att 24-åringen får fortsatt förtroende i backlinjen framöver.

Varane segrade mot Eriksen

Frankrike och Danmark tog emot varandra under lördagen och det blev en jämn tillställning, som till slut Frankrike vann med 2-1 efter ett sent segermål.

Raphaël Varane var tillbaka efter en tids skada och spelade 75 minuter innan han blev utbytt.

I Danmark spelade Christian Eriksen hela matchen men uppges inte ha utmärkt sig nämnvärt.

Inget spel för Hannibal

Det blev ingen speltid för Hannibal när hans Tunisien förlorade mot Australien i lördags.

Tunisien befinner sig nu i ett prekärt läge, då man är sist i gruppen med endast en inspelad poäng.

Att man möter Frankrike i sista omgången båda förmodligen inte gott…

Brasilien klara efter Casemiros strut

Brasilien blev i och med segern mot Serbien klara för slutspel. Det kan man tacka Casemiro för, som satte matchens enda mål med ett vackert avslut.

Vi noterar även att Fred spelade en knapp timme innan han blev utbytt, medan Antony och Alex Telles blev inbytta mot slutet.

Fernandes fortsätter leverera

Två framspelningar i första matchen följdes nu upp av två mål från Bruno Fernandes när Portugal besegrade Uruguay igår kväll. 28-åringens första mål var ett inlägg som seglade förbi allt och alla, medan det andra skickades in på straff i slutet av matchen.

Någon speltid blev det emellertid inte för Diogo Dalot, som får fortsätta vänta på sina första VM-minuter.

Facundo Pellistri gjorde dock ett piggt inhopp för Uruguay och satte lite fart längs högerkanten mot slutet.