Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget | Ungdomslagen

Unitedsvepet
Tidigare United-chef säger sitt om Glazers / Rashford från start ikväll?

I dagens nyhetssvep tar vi bland annat upp en intervju med tidigare United-chefen Greg Dyke, som har sagt sitt om Glazer-familjen. Utöver det så har datum bekräftats för U21-lagets möte med Bolton i EFL Trophy, och slutligen så ser det ut som att Marcus Rashford kommer att få starta för England ikväll.

Tidigare United-chef säger sitt om Glazers

En av Manchester Uniteds tidigare chefer Greg Dyke har i en intervju med Sky talat ut om Glazer-familjens ägarskap där han bland annat sade att United-fans kommer att vara glada att se de amerikanska ägarna lämna klubben.

Vidare så säger han en del saker som de flesta redan vet, som till exempel att ägarna har tagit pengar från klubben istället för att investera dem in i klubben, och att man inte spenderat tillräckligt mycket pengar på klubben.

I intervjun sade han följande.

“Det råder ingen tvekan om att pengarna inte har investerats. Old Trafford brukade vara en mark före sin tid, det är inte längre så.

“Träningsanläggningen är inte längre bland de bästa, världen kommer ikapp och du måste spendera kapital och de har inte spenderat det, de har tagit ut pengarna.”

Datum bekräftat för mötet med Bolton

Förra veckan blev det klart att Manchester Uniteds U21 kommer att ställas mot League 1-laget Bolton i åttondelsfinalen av EFL Trophy. Nu har det även bekräftats att matchen kommer att spelas den 13 december 20:45 på University of Bolton Stadium.

Rashford från start ikväll?

Enligt både The Times och The Telegraph så verkar det som att Marcus Rashford kommer att starta kvällens match mot Wales. Rashford har fått hoppa in i Englands två tidigare gruppspelsmatcher där han mot Iran också blev målskytt.