Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Truppen till Spanien
Många ungdomar men ingen Sancho

Manchester United har två träningsmatcher under veckan mot de spanska lagen Cádiz CF och Real Betis. Truppen som åker till Spanien består av hela 29 spelare. De 13 spelare som deltar i VM är inte närvarande. Vi saknar också Jadon Sancho som fortsätter sitt individuella träningsprogram för att återfå sin rätt form. I övrigt en hel del ungdomar med på resan. 

Innan återstarten i Premier Leauge den 27 december mot Nottingham Forest åker United till Spanien för att möta Cadiz FC och Real Betis. Vi ser en hel del ungdomar i laget och får anta att flera av dem får intressant speltid. Försvarsspelare verkar extra intressant för Ten Hag om man ska följa listan som presenteras.

Målvakter: De Gea, Heaton, Bishop, Dubravka
Försvarare: Lindelöf, Wan-Bissaka, Williams, Mengi, Bernard, Jurado, Hardley, Bennett, Oyedele, Murray, Fredricson 
Mittfältare: Van de Beek, McTominay, Savage, Iqbal, Hansen, Gore, Mainoo
Anfallare: Martial, Elanga, Shoretire, Garnacho, Hugill, McNeill, Emeran