Muss.se » Nyhetsarkiv » Damlaget | Herrlaget

Unitedsvepet
Rashford prisas / Glazer-snack / Ramos på radarn

Dagens nyhetssvep kommer med nyheter om Rashfords kontraktsituation och lovorden från Ten Hag. I övrigt så rapporterar vi om Glazers och vad som pågår på sälj-fronten. Vi rapporterar även om att Benficas Goncalo Ramos sitter högt upp på Uniteds önskelista.

Rashford prisas

Marcus Rashfords kontrakt med klubben utgår i sommar men en option för ett ytterligare år finns med i kontraktet och Erik ten Hag har tydliggjort att den optionen kommer att användas. Ten Hag har gett många lovord till Rashford sedan han tog över som tränare och jämförde nyligen anfallarens farliga djupledsförmåga med den franska storstjärnan Kylian Mbappe.

Paris Saint-Germain har haft ett tydligt intresse för att värva Rashford och medans Erik ten Hag vill se spelaren stanna i Manchester så sade han också att Rashford har ett val att göra om han vill stanna i klubben eller inte. Förhandlingar för ett nytt kontrakt kommer att inledas inom snar framtid och vår nya huvudtränare kommer att hoppas på en förlängning.

Glazer-snack

Det är tre veckor sedan Glazers meddelade att möjligheten för en klubbförsäljning utforskades. Nu rapporterar The Athletic att Raine Group, investeringsfirman som sköter försäljningen, värderar klubben till £6- 7 billion. Detta är en summa som är betydligt högre än vad finansexperter värderar klubben till. Raine Group och Glazers vill även se klubben såld vid slutet av mars.

Det rapporteras även att Glazers har utforskat möjligheten till att köpa ut de syskon som velat sälja klubben under en längre tid. Glazers har kontaktat riskkapitalsfirman Apollo för rådgivning inom ämnet.

Läs mer på theathletic.com.

Ramos på radarn

Manchester United ser Benficas Goncalo Ramos som en lämplig ersättare till sin landsman Cristiano Ronaldo, det rapporterar The Telegraph. Erik ten Hag har gjort det tydligt att klubben söker efter en ny centerforward och Goncalo Ramos finns väldigt högt upp på klubbens radar.

Det sägs att många av Europas toppklubbar håller ett öga på Ramos och United kan möta mycket konkurrens om man bestämmer sig för att komma med ett konkret bud till Benfica.

Ramos har gjort 9 mål på 11 ligamatcher denna säsong och satte ett hat-trick i VM mot Schweiz.

Russo vinner pris

Alessia Russo är PFAs månadens spelare för november. Månadens höjdpunkt var såklart vinnarnicken mot Arsenal på Emirates Stadium.