Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Lottning i ligacupen
Charlton Athletic väntar i kvarten

En försenad lottning i ligacupen är nu klar. Det står klart att Manchester United möter överkomligt motstånd i kvartsfinalen genom Charlton. Vi slapp alltså ett jobbigt derby och även annat hårt Premier League-motstånd i nästa runda. 

Charlton Athletic F.C från sydöstra delen av London huserar i League One och ligger för närvarande på plats 18 i ligan. Charlton återfanns i Premier League mellan åren 1998 och 2007, år där United har förkrossande fin statistik. Senaste mötet 2007 slutade med vinst 2-0 efter mål av Park Ji-Sung och Darren Fletcher. Låt oss dock inte underskatta något motstånd dessa dagar.

Mötet med Charlton går av stapeln på Old Trafford den 10:e januari mellan mötena med Everton den 6:e och Manchester City den 14 januari.

Övriga möten i ligacupen spelas mellan Southampton och Manchester City, Nottingham och Wolverhampton samt Newcastle och Leicester.

 

Res med oss till Manchester!