Muss.se » Nyhetsarkiv » Damlaget

United bekräftar
Lucy Staniforth klar för Aston Villa

Lucy Staniforth har gjort sitt i Manchester United. På måndagen bekräftas att den engelska mittfältaren fortsätter karriären i Aston Villa, där hon skrivit på ett kontrakt till sommaren 2024.

Enligt Villa sker övergången sedan Staniforths kontrakt hos United avslutats. Det får ses som aningen märkligt att United väljer att göra så. För även om Staniforths roll i United har varit begränsad så är det en spelare som borde kunna generera en liten övergångssumma. I somras skrev Staniforth på ett nytt ettårskontrakt med United.

Staniforth hämtades till United från Birmingham City sommaren 2020. Hennes tid i klubben har varit kantad av skador och hon blev aldrig den bärande mittfältare som alla inblandade nog hade hoppats. Totalt gjorde hon 41 matcher för United under två och en halv säsong, men det blev bara 24 matcher från start. Hon bidrog med tre mål och tre assists.

Vi tackar Lucy Staniforth för hennes insatser som Unitedspelare och önskar lycka till i framtiden!

Res med oss till Manchester!