Muss.se » Nyhetsarkiv » Damlaget

United bekräftar
Lisa Naalsund ansluter till United

Manchester United meddelar på tisdagseftermiddagen att den norska mittfältaren Lisa Naalsund har skrivit på för klubben. 

Den norska landslagsspelaren kommer närmast från SK Brann, där hon spenderat fyra säsonger och bland annat vunnit två ligatitlar.

27-åringen har tidigare i karriären även representerat Arna-Bjornar, vilket hon därmed också har gemensamt med norskan som redan återfinns i United, nämligen Vilde Boe Risa.

Kontraktet med United är skrivet till säsongen slutet av säsongen 2025/26.

Så här säger Naalsund själv om flytten till United:

Manchester United är en fantastisk klubb och jag är väldigt glad över att vara här. Här finns massor av trevliga människor och jag ser verkligen fram emot att spela inför alla fantastiska supportrar. 

Det är härligt att komma till en klubb som har allt att spela för under säsongen – jag älskar det. Det kommer bli fantastiskt! 

Tränare Marc Skinners ord om nyförvärvet:

Vi är glada över att kunna välkomna Lisa till Manchester United, där hon kommer bidra med stor eliterfarenhet från sin mittfältsposition.

Hennes mentalitet, box-till-box-löpningar och vilja att vinna kommer fortsätta bidra med kvalitet till det här laget. Vi ser fram emot att välkomna henne in i gruppen.

Polly Bancroft, damansvarig i United, fyller även i att det är en vinnare som ansluter till klubben och att värvningen dessutom understryker ambitionen att komma så högt upp i tabellen som möjligt och ta nästa steg i utvecklingen.

Vi säger varmt välkommen till Manchester United, Lisa Naalsund!