Muss.se » Nyhetsarkiv » Damlaget | Herrlaget | Ungdomslagen

Unitedsvepet
Rashford och De Gea nominerade / Ligamatcher i mars månad bekräftade / Seger för U21

I dagens nyhetssvep tar vi upp nomineringar för Marcus Rashford och David de Gea. Vidare så har två ändringar gjorts kring Uniteds matcher i mars månad. Utöver det så har vi lite nyheter kring U21-laget som tog en tröstseger i Premier League International Cup, och slutligen så har Lisa Naalsund fått sitt tröjnummer bekräftat.

Rashford och De Gea nominerade

Under dagen släppte Premier League sina nomineringar för sina månadsutmärkelser för januari. Väl där har Manchester United två representanter i olika kategorier.

Marcus Rashford har föga förvånande nominerats till månadens spelare efter sina tre gjorda mål, och hans fullträff mot Arsenal har också nominerats till månadens mål.

I kategorin månadens räddning så har David de Geas ingripande mot Crystal Palace nominerats, där han sträckte ut sig rejält för att kunna tippa Odsonne Edouards skott över ribban.

Två matchändringar i mars månad

Manchester Uniteds matcher i mars månad har nu bekräftats och väl där har två ändringar skett.

Månadens första match spelas mot Liverpool, och den kommer nu att gå av stapeln på söndagen den 5 mars, klockan 17.30. Nästa match, mot Southampton kommer att gå av stapeln som tidigare bestämt, alltså den 11 mars klockan 16.00. Dock kan den matchen flyttas om United går vidare i Europa League.

Den tredje och sista ligamatchen i mars månad spelas mot Brighton. Som det ser ut nu så ska den matchen spelas på söndagen den 19 mars klockan 15.00, men det beror på huruvida något av lagen är kvar i FA Cupen eller inte.

Seger för U21

Manchester Uniteds reserver avslutade sin resa i Premier League International Cup med en seger när man slog Jong Feyenoord med 2-1. Tyvärr betydde segern inte speciellt mycket då man redan var utslagna innan denna match.

United ställde upp med en relativt ung startelva där man hade med fem U18-spelare och tre U16-spelare i truppen.

Vidare till matchen så var det United som tog initiativet i matchen och i den 17:e minuten gjorde Charlie McNeill 1-0. Feyenoord skulle dock kvittera minuter innan halvtidsvilan och 1-1 var resultatet efter 45 minuter.

Efter knappa timmen spelad så var det återigen dags för McNeill, som gjorde sitt andra mål för matchen när han gjorde 2-1, vilket också blev slutresultatet.