Muss.se » Nyhetsarkiv » Damlaget

United bekräftar
Jade Moore lämnar på lån

Jade Moore kommer att spendera återstoden av den här säsongen på lån i Reading. Detta bekräftar Manchester United på lördagen.

Flytten till Reading, som var Moores klubb innan hon flyttade till USA 2020, kommer ett år och en dag efter att hon blev Unitedspelare. Då skrev Moore på ett kontrakt på ett och ett halvt år. Därmed kan vi konstatera att hennes Unitedkarriär i praktiken är över.

Under tiden i United blev det bara nio matcher (två mål) för Moore, varav endast tre från start.

Uniteds tränare Marc Skinner säger att lånet ger Moore en möjlighet till regelbunden speltid. “Reading kommer att få en utmärkt spelare och person och vi önskar henne all lycka under återstoden av säsongen,” fortsätter Skinner.

Vi önskar Jade Moore lycka till i Reading!