Muss.se » Nyhetsarkiv » Damlaget | Herrlaget

Derby County eller West Ham?
FA-cupens åttondelar lottade

Manchester United kommer att få möta antingen Derby County eller West Ham i FA-cupens femte omgång. Det hela avgörs under kvällen och rimligen bör West Ham vänta på andra sidan. Men man vet aldrig. För damernas del blir det Durham som väntar i motsvarande turnering. 

Det blir alltså Wayne Rooneys gamla klubb Derby County eller West Ham som väntar för herrarna på Old Trafford i FA-cupens åttondelsfinal. Derby huserar just nu i Leauge One där de ligger på fjärde plats. Oavsett motstånd bör vi ha en rimlig chans att gå vidare till en kvartsfinal.

 

Damerna lottades tidigare ikväll mot Durham. Den matchen kommer att avgöras på hemmaplan. Durham återfinns på tiondeplats i WSL 2 och bör vara en behaglig motståndare även om vi sett att enkla vinster inte finns.