Muss.se » Nyhetsarkiv » Ungdomslagen

United bekräftar
Ondrej Mastny lånas ut

Manchester United bekräftar på måndagskvällen att den 20-årige målvakten Ondrej Mastny lånas ut till den nordirländska klubben Portadown.

Mastny har representerat United i ungdomslagen och väntar fortfarande på sin debut i herrlaget. Han har emellertid varit trupputtagen vid ett par tillfällen, bland annat i FA-cupen och Champions League.

Under återstoden av säsongen står det hursomhelst klart att den tjeckiske målvakten lånas ut till nordirländska Portadown för att få mer erfarenhet i seniorsammanhang. Den här säsongen har det nämligen bara blivit ett framträdande för honom, vilket var i höstas mot Blackburn Rovers. Den matchen glömmer nog gärna Mastny, då han fick hämta bollen ur nät sex gånger.

20-åringen går nu i fotspåren av en tidigare Unitedmålvakt i form av Jacob Carney, som för två år sedan också lånades ut till Portadown. Carney tillhör emellertid Sunderland idag. Återstår att se var Mastnys framtid ligger efter det stundande låneäventyret.

Vi önskar Ondrej Mastny lycka till på Nordirland!