Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Uttalande från Manchester United
Kort kommentar från klubben om Greenwood

Det var tidigare under eftermiddagen som Manchesterpolisen och den brittiska åklagarmyndigheten bekräftade att anklagelserna mot Mason Greenwood läggs ner. Nu kommenterar även Manchester United händelsen.

Uniteds hemsida finns nu ett kortfattat utlåtande att läsa gällande det nedlagda brottsmålet mot Mason Greenwood, som i januari förra året anklagades för bland annat mordhot och sexuella övergrepp mot sin dåvarande flickvän.

Klubbens utlåtande lyder enligt följande:

Manchester United noterar beslutet från The Crown Prosecution Service att alla anklagelser mot Mason Greenwood har lagts ner. 

Klubben kommer nu påbörja en egen utredning innan det beslutas om vad nästa steg blir. Vi kommer inte göra några vidare kommentarer förrän processen är avslutad. 

Uppdatering: Journalister som bevakar United, i detta fall James Ducker på The Telegraph, förefaller ha fått bekräftat från klubben att Greenwood fortsatt inte kommer tillåtas träna eller spela med laget.

För ytterligare information rekommenderar vi vår samlingssida för nyheter om Mason Greenwood.