Spelarbetyg: Manchester United - Crystal Palace 2-1
Utvisningen förändrade men Ten Hags United står pall

Det blev i slutändan väldigt spännande. Men ett decimerat Manchester United kunde efter väldigt lång tilläggstid ta tre poäng mot Crystal Palace. Det såg enkelt ut när Marcus Rashford dubblade Uniteds ledning i andra halvlek. Men sedan blev Casemiro utvisad och Palace kunde reducera. I slutändan kunde United hålla ut för tre viktiga poäng.

United inledde piggt och kunde efter endast sju minuters spel ta ledning tack vare Bruno Fernandes. Portugisen prickade in 1-0 efter att United fått straff. Det är svårt att på rak arm minnas senast United fick en straff, faktiskt.

United hade sedan kontroll på händelserna utan att skapa överdrivet många chanser. I andra halvlek kom dock Alejandro Garnacho in och United ökade trycket mot mål. Garnacho var högst delaktig, då han spelade fram Luke Shaw som i sin tur la upp för Rashford. Anfallaren avslutade löjligt behärskat.

Sedan bråkade det loss. Antony behandlades hårt, med ett stort bråk som följd. Det renderade i en utvisning för Casemiro, men Palace fick fortsätta med elva spelare. Det är kanske svårt att förstå.

Med en man mer kunde Palace reducera och sedan blev det kamp för United för att rädda segern. Det klarade vi.

Betygsskala: 1-10, där 4 är usel, 5 är dålig, 6 är godkänd, 7 är bra, 8 är mycket bra, 9 är fantastisk och 10 är utomjordiskt bra.

Betygen är den här gången ett samarbete från redaktionen, med de flesta kommentarerna från läktaren och utan tillgång till repriser. Det förklarar att några kommentarer blir något korta.

Av Peter Andersson Lilja, Elias Hallström och Mikael Österdahl

David De Gea: 7

Kanonräddning på hörnnick i andra halvlek. Annars inte supermycket att göra.

Aaron Wan-Bissaka: 7

Stabil rakt igenom. Som vi vant oss vid den senaste tiden.

Raphaël Varane: 8

Pappa i försvaret. Gör det han ska.

Lisandro Martinez: 9

Om Varane är den som bestämmer är Martínez den som utför. Stod gång på gång för avgörande aktioner i det pressade slutskedet. Var mycket bra även före utvisningen.

Luke Shaw: 8

Visar mestadels att han är en fantastisk fotbollsspelare.

Fred: 8

Krigar oerhört på mittfältet. Har inte alltid den bästa kontrollen men bidrar enormt.

Casemiro: 5

Blev utvisad. Oerhört onödigt av den brasilianska mittfältaren, förstÃ¥s. Samtidigt är det lättare att förlÃ¥ta den som stÃ¥r upp för en lagkamrat. Och att han var ensam att bli utvisad var ett mycket märkligt domslut. Före utvisningen – som förstÃ¥s drar ner betyget rejält – var Casemiro som vanligt bra, om än inte sitt allra bästa jag.

Casemiro tappade huvudet…

Bruno Fernandes: 8

Involverad i mycket. Sätter straffen iskallt och leder laget föredömligt.

Bruno var säker från elva meter.

Marcus Rashford: 7

Spelar inte på bäst i världen-nivån som vi har vant oss vid den senaste tiden. Men är iskall när han gör det matchvinnande målet.

Antony: 7,5

Jobbar enormt i defensiven men offensivt finns det fortfarande mer att hämta. Ändå ett steg framåt och utvecklingen lovar positivt.

Wout Weghorst: 5

Positionerar sig ständigt bra men han uträttar för lite.

Alejandro Garnacho: 7

Inbytt och utbytt, men det var ingalunda för att han presterade dåligt. Snarare att han var den naturliga att plocka av när uddamålsledningen skulle försvaras. De första minuterna på planen är han mycket bra och han har en stor del i 2-0-målet.