Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Dagens lag: Leeds United - Manchester United
Sancho från start, men ingen slaktare

Så var det återigen dags för hatmöte. Den här gången har United rest de cirka sju milen till Leeds och Elland Road. Förhoppningsvis för att leverera en bättre insats än den vi fick se i onsdags.

De Gea
Dalot Maguire Shaw Malacia
Sabitzer Fred
Sancho Fernandes Rashford
Weghorst

Tidigare i veckan blev det oavgjort efter att United hämtat upp ett tvåmålsunderläge. Vi hoppas på en stabilare insats idag, samtidigt som vi nog även kan räkna med att Elland Road förvandlas till ett slagfält.

Magkänslan säger att Paul Tierneys osthyvel kommer få jobba hårt idag. Kanske baserar jag det på utgången av förra säsongens match på bortaplan mot Leeds. Då fick vi se nio gula kort och sex mål, detta i en match som mer liknade vattenpolo än fotboll.

Manchester Uniteds lag

Förvånande är att Lisandro Martinez och Raphaël Varane inte tar plats i startelvan. Luke Shaw går därmed in centralt i backlinjen, med Harry Maguire, och Tyrell Malacia tar hand om vänsterbackspositionen. Erik ten Hag blickar uppenbart mot Barcelona på torsdag.

Lika glädjande att Jadon Sancho finns med, lika oroande är det att Wout Weghorst är med.

Diogo Dalot startar återigen. Låt hoppas att det ser stabilare ut idag.

Frågetecknet blir hur Marcel Sabitzer och Fred löser mittfältet den här gången.

Leeds Uniteds lag