Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Matchtrupp: Manchester United - Newcastle United
Rashford reste med truppen, men kan han spela?

Manchester United har rest till London för morgondagens Ligacupfinal. En av spelarna som var med på tåget till London är Marcus Rashford.

Manchester Evening News har bekräftat att 22 spelare var med tåget. Det är ingen officiell matchtrupp och fler spelare kan tänkas tillkomma. Men mest troligt är det 20 av de 22 spelarna som kommer att ingå i matchtruppen imorgon.

Jämfört med veckans match mot Barcelona försvinner utespelarna Kobbie Mainoo och Facundo Pellistri, medan tredjemålvakten Jack Butland tillkommer. Det skulle inte vara någon överraskning om Mainoo och Pellistri petas från finaltruppen. De är de minst erfarna i truppen.

Att det är 19 utespelare i det bekräftade resesällskapet indikerar möjligen att Rashfords medverkan är oviss. Skulle Rashford vara med i den slutliga matchtruppen är det nog Anthony Elanga som kan tänkas petas från finaltruppen, även om det kan tyckas vara överdrivet med fyra försvarare på bänken.

Målvakter: De Gea, Heaton, Butland
Försvarare: Dalot, Wan-Bissaka, Varane, Martínez, Lindelöf, Maguire, Shaw, Malacia
Mittfältare: Casemiro, McTominay, Fred, Sabitzer, Fernandes
Anfallare: Elanga, Sancho, Garnacho, Antony, Rashford, Weghorst

Res med oss till Manchester!