Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Lottning till FA-cupens kvartsfinaler
Tufft motstånd i kvarten

Det blev till slut en ganska säker seger mot West Ham efter byten i halvlek och efter två (visserligen sena) mål på slutet. Lottningen till kvartsfinalerna är precis avklarade och motståndet i nästa omgång har blivit klart. Det blir ett svårspelat Fulham som möter United på Old Trafford. 

Vi lyckades således undvika ett derby mot City redan i kvartfinalen men fick ändå tufft motstånd i Fulham som igår slog Leeds ganska komfortabelt med 2-0. Fulham har gjort det mycket bra under februari och är obesegrade under den senaste månaden. Hemmaplan sitter ändå fint. Matchen kommer att spelas 18:e eller 19:e mars.

Vi kan notera att Tottenham åkte ut mot Sheffield United och att några ytterligare lag skrällt på vägen fram, såsom Grimsby mot Southampton ikväll och Blackburn mot Leicester igår.

Kvartsfinalerna spelas enligt följande:

Manchester United – Fulham
Manchester City – Burnley
Brighton & Hove Albion – Grimsby Town
Sheffield United – Blackburn Rovers