Muss.se » Nyhetsarkiv » Supporterklubbens resor

Supporterklubben informerar
Har du eget säsongskort på Old Trafford? Läs här!

Manchester Uniteds deadline för att bekräfta förnyelsen av säsongskort till nästa säsong är nu på onsdag den 15 mars. Vi vill därför få kontakt med er som har eget säsongskort, oavsett om ni ska förnya det eller inte, senast tisdag den 14 mars.

Har du redan bestämt dig för att inte förnya ditt säsongskort har vi nämligen möjligheten att kunna ta över det och erbjuda det till våra medlemmar nästa säsong.

Har du bestämt dig för att du ska behålla det tar vi gärna en diskussion om hur Supporterklubben kan erbjuda ditt säsongskort till våra medlemmar på de matcher du inte själv åker på.

Om något av detta är av intresse för dig, skicka ett mejl till jorgen@united.no senast tisdagen den 14 mars klockan 12.00.

Läs mer här.

Supporterklubben har 502 säsongskort på Old Trafford. Dessutom får vi som världens största supporterklubb upp till 50 extrabiljetter till varje match. Men vi skulle vilja ha ännu fler biljetter att erbjuda våra medlemmar, eftersom intresset för att få uppleva United på Old Trafford är mycket stort.