Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Unitedsvepet
McTominay osäker / Aprilmatcher bekräftade / E-laget i full aktion

Lördagens nyhetssvep inkluderar att mittfältsalternativen kan krympa inför matchen mot Fulham. Ten Hag rapporterade tidigare idag att Scott McTominay är osäker till spel. I övrigt kan vi bekräfta att aprilmatchen mot Nottingham flyttas en dag och att Manchester Uniteds eSport-lag är i full aktion under dagen. 

McTominay osäker

Scott McTominay som mest agerat inhoppare på senare tid är osäker inför matchen mot Fulham imorgon rapporterar Ten Hag. Ten Hag bytte inte in McTominay i matchen senast då han hade vissa smärtor. De närmsta timmarna är avgörande sa Ten Hag tidigare idag.

Mittfältsalternativen börjar bli få när Casemiro också är avstängd. Marcel Sabitzer är dock tillbaka och kom in i matchen mot Betis senast.

Aprilmatcher bekräftade

Tidigare idag bekräftades matchschemat i mitten av april månad på Uniteds officiella hemsida. Schemat i april är fortsatt späckat och sannolikt helt avgörande för säsongen.

Matcherna mot Sevilla är som tidigare bekräftat 13 och 20 april (hemma respektive borta) och det innebär att den viktiga ligamatchen borta mot Nottingham senareläggs till söndag 16 april 17.30 svensk tid.

E-laget i full aktion

Esport är också på tapeten i dessa dagar. Manchester United möter Arsenal idag kl 13.00 svensk tid och matchen kan ses live på YouTube. Lagen har för närvarande samma poäng i tabellen. Matchen spelas inom ramen för eFootball Championship Pro som är en tävling där alla lag från världens hörn kan delta. Lagen rankas utifrån tidigare resultat.

I turningen har United bland annat besegrat Milan.

De Jong inte sugen

Från och till kommer rapporter om att Frenkie de Jong kan vara i fokus åter igen till sommaren. Manchester Evening News rapporterar dock att De Jong fortfarande inte verkar särskilt sugen på en flytt från Barcelona. De Jong har bland annat uttalat sig om att han vill vara kvar i klubben i många år och att Barcelona är hans drömmars lag.