Flera Unitedspelare har varit aktiva med sina landslag under dagen. Här tittar vi närmare på prestationerna från våra herrlagsspelare i EM-kvalet samt några prestationer från ungdomsspelarna som representerat sina ungdomslandslag under gårdagen.

Herrlaget

Några spelare ur herrlaget fanns med idag när kvalet inför EM 2024 satte igång.

Luke Shaw & Harry Maguire

Försvarsduon Luke Shaw och Harry Maguire fanns båda med från start när England satte igång sin kvalresa i reprisen av EM-finalen 2021 mot Italien.

England tog en två måls ledning inför den andra halvleken och lyckades vinna matchen med 1-2. Det var dock inte före Luke Shaw fick se det röda kortet efter två gula kort inom tre minuter. Även Harry Maguire fick se det gula kortet i matchen.

Bruno Fernandes

Bruno Fernandes fortsätter att spela varje fotbollsmatch han fysiskt kan delta i då han fanns med från start för Portugal mot lilla Liechtenstein i den första matchen av EM-kvalet.

Det blev tillslut en enkel 4-0 vinst för Portugal där Bruno fick en minuts vila då han blev utbytt i den 89:e matchminuten.

Ungdomslaget

Flera av våra ungdomsspelare fick representera sina ungdomslandslag under gårdagen. Här tar vi en närmare titt.

Kobbie Mainoo & Omari Fonson

Unitedduon Kobbie Mainoo och Omari Fonson blev båda inbytta i den andra halvleken där England U19 slog Ungern U19 i den första matchen av U19 EM-kvalet.

Isak Hansen-Aarøen

Isak Hansen-Aarøen stod för en mycket bra match mot Rumänien U19 där han gjorde ett mål och satte en assist i en 4-0 vinst. En mycket bra start till EM-kvalet för Isak Hansen och hans Norge.

Gabriele Biancheri

Det senaste stora tillskottet till Uniteds akademi, Gabriele Biancheri, stod för ett fint avslut när hans Wales U17 slog Skottland U17 . Se Biancheris mål nedan.

Maxi Oyedele

Maxi Oyedele spelade hela matchen när hans Polen U19 spelade lika med Israel U19 i den första matchen av EM-kvalet.