Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Presskonferens
Ten Hags presskonferans / Skadeuppdateringar / Marcus Rashford

Imorgon spelar United mot Sevilla vilket innebär att Ten Hag har hållit presskonferens, det största fokuset låg på skador, där den hetaste potatisen är Marcus Rashford och hur länge han blir borta. 

Ten Hag om Rashford

Det är fortsatt oklart hur länge Marcus Rashford blir borta. Klart är däremot att han inte kommer vara med mot Sevilla. Ten Hag sa följande på presskonferansen på frågan hur länge Rashford förväntas bli borta “a few games, so that’s the statement. I can’t give more details on it because we don’t know. We’ll have to see it how it develops”

A few games…we don’t know… we will se how it develops

 

Tidigare har Ten Hag betonat vikten av att Vi har andra spelare som kan göra mål då Han tillexempel har sagt “I think we have players like Bruno, like Jadon Sancho, like Anthony Martial, like Scott McTominay, like Antony, we have enough players to score goals, definitely”

Tillsammans har nämnda spelare gjort 16 mål i Premier League, att jämföra med Marcus Rashfords 15.

Förhoppningen från klubben är att Rashford skall vara tillbaka till de sista veckorna av säsongen.

 

Garnacho och Shaw

Varken Garnacho eller Shaw kommer att vara tillgängliga till morgondagens match. Tan Hag sa följande om de två “Both not available.. The injury of Garnacho is more severe, but I expect Luke Shaw back on a shorter notice”

Martial

Martial har gjort några bra inhopp i rad och många ställer sig frågan om han kan komma att starta imorgon. Ten Hag hade följande att säga “We don’t have to force things. We are careful. The front line against Everton worked really well”

Ten Hag fortsätter med att säga att Martial är redo att starta “I think he is ready to start… I think already against Everton he was ready to start the game”

“When he’s (Martial) in the team, we play our best football and we have our best results as a team”

Maguire

Ten Hag hade följande att säga Om Maguire “We saw on Saturday how good he (Maguire) is. He’s doing really well and is always in contention”