Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Unitedsvepet
Serie A-mästare närmar sig / Tuanzebe lämnar / Golden Glove till De Gea

Dagens nyhetssvep innehåller lite transfernyheter, både när det kommer till potentiella värvningar och spelare som lämnar. Utöver det så kommer David de Gea att vinna Golden Glove, men det återstår att se om han får ta emot utmärkelsen själv eller dela den med andra.

Serie A-mästare närmar sig United?

Enligt Sport Witness som hänvisar till den lokala tidningen Il Mattino så ska Napolis mittback Kim Min-jae närma sig en flytt till Manchester United.

Tidningen skriver att det enbart handlar om detaljer behöver rätas ut, och även om just den delen känns aningen överdriven så finns det anledning att tro att United är intresserade av 26-åringen.

Tuanzebe lämnar United efter säsongen

Enligt Fabrizio Romano så är det över mellan Manchester United och Axel Tuanzebe.

25-åringen har haft svårt att slå sig in i truppen, främst på grund av skador och efter utlåningar till Aston Villa, Napoli och Stoke så ska nu Tuanzebe istället leta efter en permanent lösning.

Golden Glove till De Gea

David de Gea kommer att stå som Golden Glove-vinnare i slutet på säsongen, men om utmärkelsen delas med någon annan återstår att se.

Efter helgens hållna nolla mot Wolverhampton står spanjoren nu på 16 hållna nollor, vilket innebär att Liverpools Allison och Newcastles Nick Pope som bäst kan tangera De Gea.

Skulle spanjoren hålla en nolla till i en av lagets tre sista matcher kommer han att stå som ensam vinnare.

Res med oss till Manchester!