Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Unitedsvepet
Caicedo som mittfältsalternativ / Martínez 100% redo / Telles och Bailly på måste-sälja-listan

Nyheterna såhär på slutet av midsommarhelgen är inte särskilt revolutionerande. Vi har dock sett Lisandro Martinez och klubben posta att den argentinske stjärnan är redo till 100% och tränar med boll. I övrigt kan vi rapportera att Moses Caicedo från Brighton & Hove Albion har dykt upp som ett alternativ om Mason Mount inte går att lösa från Chelsea. 

Caicedo som mittfältsalternativ

Vi nås nästan dagligen av nya besked vad gäller Uniteds jakt på Mason Mount. Buden har uppenbarligen närmat sig Chelseas värdering men ännu är inget klart. Det är då naturligt att vi ser andra alternativ dyka upp i ryktesflödet. Enligt The Times ska Moses Caicedo från Brighton vara på Uniteds radar som ett intressant alternativ.

Den 22-årige mittfältaren från Ecuador har gjort det bra i Brighton de senaste åren, ett lag som stadigt överraskar i Premier Leauge.

Martínez 100% redo

Lisandro Martinez rapporterar själv på twitter om att han är tillbaka på 100%. Vi glädjer oss sjävklart åt denna nyhet. Martínez fick bäras ut skadad i första matchen mot Sevilla i Europa Leauge och har sedan dess jobbat på en rehabilitering.

Även på Uniteds officiella hemsida nås vi av de positiva nyheterna om vår argentiske mittbacksstjärna.

Telles och Bailly på måste-sälja-listan

Alla räknar med att ytterligare en handfull spelare kommer att säljas. Hittills har vi endast noterat att Axel Tuanzebe och Phil Jones fått lämna. Alex Telles och Eric Bailly sägs vara två av dem som nu måste säljas inför nästa säsong om man ska tro på Manchester United Evening News. Bailly har inte startat i United sedan vintern 2021 och har under den senaste säsongen varit i Frankrike och Marseille. Alex Telles i sin tur har varit utlånad till Sevilla och lär inte vara prioriterad av Ten Hag. Båda har utgående kontrakt nästa år.

Andra namns som stadigt nämns är Harry Maguire, Fred, Donny van de Beek och Anthony Martial. Inte mycket har hänt hittills. Även status på David de Gea är ännu oklar. Det kommer sannolikt fler rykten och rapporter för varje dag som går just nu.