Muss.se » Nyhetsarkiv » Damlaget | Herrlaget

Unitedsvepet
Påskrivna kontraktet drogs tillbaka / Inga högre bud på Mount / Antony talar ut

Dagens Unitedsvep kommer med nyheter om David De Geas kontrakts-drama med klubben. Vi rapporterar även om att inga högre bud förväntas för att värva Mason Mount. I övrigt så rapporterar vi även om Antonys uttalande efter anklagelserna.

Kontraktet drogs tillbaka, efter påskrivningen

Efter långa förhandlingar mellan klubb och spelare så skrev David de Gea äntligen på en förlängning av kontraktet med Manchester United. Klubben valde sedan bisarrt att backa ur det överenskomna förslaget.

Klubben skrev aldrig på det nya kontraktsförslaget, där De Gea hade gått med på en stor lönesänkning i kontrast med hans nuvarande avtal. Istället så har United nu framfört ett nytt kontraktsförslag med en ännu större lönesänkning.

David De Geas nuvarande kontrakt utgår den 30 juni och intresse att värva spelaren har visats från Saudiarabien.

Inga högre bud för Mount

Manchester Uniteds senaste bud på £55m för Mason Mount avslogs av Chelsea som inte verkar intresserade av att släppa spelaren för mindre än £65m.

United är däremot inte villiga att höja sitt erbjudande för Mount, bland annat eftersom klubbens transferkostnader begränsas av behovet att följa Uefas nya restriktioner, som täcker löner och övergångar, såväl som Premier Leagues vinst och hållbarhetsregler.

Antony talar ut

För några veckor sedan så kom de tråkiga nyheterna att Antony anklagats för ”våld i hemmet, hot och kroppsskada”.

Antony har nu för första gången valt att tala ut om anklagelserna, detta genom en Instagram-story. Läs Antonys hela meddelande nedan i översatt form.

Till vänner, fans och följare. För dig, efter att ha avgett mitt vittnesmål på polisstationen där utredningen av utredningen rörande mitt namn pågår, ville jag för första gången tala offentligt, eftersom jag blev falskt anklagad för misshandel. Jag var tyst så här långt så att ingenting kunde störa utredningsprocessen, men under alla dessa dagar led min familj och jag i tystnad. Även om jag är född och uppvuxen i ett mycket behövande samhälle, har jag aldrig gått igenom en liknande situation, där en falsk anklagelse om aggression genererade en tidig och orättvis offentlig dom från vissas sida. Efter att utredningen avslutats kommer min oskyldighet att bevisas, och jag är säker på att rättvisa kommer att segra och att skadan på min image kommer att förbli i det förflutna. Tack för de otaliga meddelanden om stöd som vi fått i denna mycket svåra tid.

Mannion missar VM

Det blir tyvärr inget VM för Aoife Mannion, som lämnats utanför Vera Pauws trupp inför turneringen. Mannion har dragit med skadebekymmer under slutfasen av säsongen och har inte återhämtat sig i tid för Irlands VM-debut.

Läs mer på irishexaminer.com

Martin Ho kan lämna

Emma Sanders har rapporterat att damlagets assisterande coach Martin Ho kan lämna klubben i sommar efter tre år i klubben.

 

Res med oss till Manchester!