Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

matchtrupp: Manchester United - Leeds United
Debutanter får chansen mot Leeds

Truppen till morgondagens match i Oslo är annonserad. Vi kan notera ett par debutanter men även frånvaro av några spelare som synts till i träning, bland annat Donny van de Beek och Anthony Martial. Mason Mount gör intressant debut. 

Truppen som reser till Oslo saknar en del namn som vi sedan tidigare vet har haft något längre ledighet, till exempel Marcus Rashford, Bruno Fernandes och Casemiro. Vi kan dock notera avsaknaden av namn som också synts till i träning. Donny van de Beek och Anthony Martial, som båda har ryktats bort från och till, är inte med på resan till vårt grannland. De har dock också dragits med en hel del skador så frånvaron kan vara naturlig.

Inte heller Dean Henderson är med. Han har visserligen varit skadad stora delar under våren men synts till i full träning på senare tid.  Målvaktstrion som åker till Norge är Heaton, Kovar och Bishop.

Flera ungdomar får också chansen att visa upp sig i morgon och det blir intressant att se vilka Erik Ten Hag ger chansen. Vi kan notera att mittfältaren Toby Collyer och forwarden Omari Forson är med för första gången i seniortruppen.

Hela truppen som åker för att möta Leeds United i Oslo är:

Målvakter: Tom Heaton, Nathan Bishop, Matej Kovar.

Försvarare: Alvaro Fernandez, Rhys Bennett, Will Fish, Marc Jurado, Lisandro Martinez, Raphael Varane, Aaron Wan-Bissaka, Brandon Williams.

Mittfältare: Toby Collyer, Fred, Dan Gore, Hannibal, Isak Hansen-Aaroen, Kobbie Mainoo, Mason Mount, Maxi Oyedele, Charlie Savage.

Forwards: Amad, Noam Emeran, Omari Forson, Joe Hugill, Jadon Sancho, Shola Shoretire.