Unitedsvepet
U19 vann i Kroatien / Inget lån för Amad

Ett snabbt svep där U-19 studsade tillbaka mot Monaco efter en svidande vecka i Nordirland och Amads skada kommer att förhindra en eventuell utlåning.

U19 vann mot Monaco

U19-laget spelade igår mot Monaco i en ungdomsturnering i Kroatien. Det blev en bra återgång till form för våra ynglingar efter 3 raka förluster i Nordirland i juli. Slutresultatet stavas 3-2, fördel United.

United fick en mardrömsstart då Elyh Harrison lät en boll gå i nät efter bara 2 minuter. Men det dröjde bara en kvart så hade Jack Moorhouse tagit vara på en grov målvaktstavla. En Monacostraff och en kvittering från Ethan Williams gjorde det till 2-2 i halvtid.

United dominerade matchen i andra halvlek och Shea Lacey förvandlades till Maradona när han simmade genom Monacos backlinje. Ett skott på mål från Lacey lämnade retur som Victor Musa kunde peta in till 3-2 efter en timme spelad. En fantastisk sekvens från en mycket lovande spelare.

United möter Udinese om några timmar i samma turnering. Imorgon nalkas match mot värdklubben Dinamo Zagreb.