Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Unitedsvepet
U19 vann i Kroatien / Inget lån för Amad

Ett snabbt svep där U-19 studsade tillbaka mot Monaco efter en svidande vecka i Nordirland och Amads skada kommer att förhindra en eventuell utlåning.

U19 vann mot Monaco

U19-laget spelade igår mot Monaco i en ungdomsturnering i Kroatien. Det blev en bra återgång till form för våra ynglingar efter 3 raka förluster i Nordirland i juli. Slutresultatet stavas 3-2, fördel United.

United fick en mardrömsstart då Elyh Harrison lät en boll gå i nät efter bara 2 minuter. Men det dröjde bara en kvart så hade Jack Moorhouse tagit vara på en grov målvaktstavla. En Monacostraff och en kvittering från Ethan Williams gjorde det till 2-2 i halvtid.

United dominerade matchen i andra halvlek och Shea Lacey förvandlades till Maradona när han simmade genom Monacos backlinje. Ett skott på mål från Lacey lämnade retur som Victor Musa kunde peta in till 3-2 efter en timme spelad. En fantastisk sekvens från en mycket lovande spelare.

United möter Udinese om några timmar i samma turnering. Imorgon nalkas match mot värdklubben Dinamo Zagreb.

Ingen utlåning för Amad

Enligt The Athletic kommer inte en utlåning på tal när det gäller Amad. Ivorianen skadade knät mot Arsenal, och klubben har bekräftat att Amad kommer missa säsongsstarten. Låneintresse finns från bland annat Serie A, men på grund av skadan kommer han nu att bli kvar efter transferfönstret.

Res med oss till Manchester!