Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Unitedsvepet
Utlåning på Pellistri / Ny målvakt på gång / Williams på väg bort

Transfer-fönstret börjar närma sig sitt slut och i dagens Unitedsvep så tar vi upp de senaste övergångsryktena i klubben, med Facundo Pellistri, Brandon Williams och en potentiell ny målvakt i fokus.

Utlåning på Pellistri

Facundo Pellistri har goda möjligheter att lånas ut innan övergångsfönstret stänger den 1:a september. Premier League nykomlingarna Sheffield United är i nuläget favoriterna att landa spelaren då diskussioner pågår mellan klubbarna.

Manchester United sägs vara villiga att låna ut spelaren för att fortsätta hans utveckling genom regelbunden speltid.

Ny målvakt på gång

Erik ten Hags sökande efter en ny andramålvakt fortsätter och Fenerbahces Altay Bayindir är en favoritkandidat då den turkiske målvakten har genomgått preliminära läkarundersökningar ifall Manchester United skulle bestämma sig för att värva spelaren. Den 25-årige Bayindir har dragit med en ryggskada som Manchester United har velat undersöka innan ett bud skulle läggas.

Hälsokontrollen på Bayindir rapporteras klarats av utan större bekymmer och vi får nu vänta på att se om United sätter in en stöt för att värva honom, ett bud runt fem miljoner euro sägs vara nog för att slutföra affären.

En ny andraslips står dock och väger på Dean Henderson, som klubben måste göra sig av med för att skapa rum för en ny målvakt. Crystal Palace är fortsatt den mest väntade destinationen för Henderson.

Williams på väg bort

Ipswich Town är favoriterna att värva Brandon Williams och spelaren rapporteras vara redo att ansluta sig till Championship-klubben. Ipswich huvudtränare Kieran McKenna var en del av Manchester Uniteds tränarstab så sent som december 2021 och känner Williams sedan deras gemensamma tid i klubben.

Res med oss till Manchester!