Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Lottning i Ligacupen
Palace väntar i Ligacupen

Det fanns 31 möjliga motståndare för Manchester United i lottningen till ligacupen som precis är genomförd. Några av dem var tunga Premier Leauge-motståndare medan andra såg mer behagliga ut. Utfallet blev naturligtvis en PL-konkurrent men kanske inte den allra värsta, Crystal Palace kommer att stå på andra sidan i tredje omgången veckan som börjar den 25 september. Matchen spelas på Old Trafford, då United för elfte gången i rad lottades som hemmalag i en inhemsk cup. 

Det känns lite som ett antiklimax att få möta tråkiga Crystal Palace i nästa runda av ligacupen när de regerande mästarna, United, går in i leken. Det hade nästan varit roligare med en större match eller varför inte ett överraskningslag från League One eller Two. Nu blev det Roy Hodgsons mannar. Crystal Palace har börjat som sig bör i PL denna säsong, som ett typiskt mittenlag. Hur som helst, det blev en del tuffa PL-möten i denna lottning.

Vi får bland annat se Chelsea-Brighton, Manchester City-Newcastle, och Brentford-Arsenal och det innebär att några stora jättar åker ut innan åttondelen samt att de största överraskningslagen som Mansfield och Lincoln City slipper det värsta motståndet i detta skede.

Res med oss till Manchester!