Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget | Ungdomslagen

United bekräftar
Charlie McNeill går till Stevenage på lån

Manchester Uniteds anfallare Charlie McNeill kommer spendera säsongen 2023/24 i Stevenage på lån.

Det blir McNeills andra lånesejour, efter en sväng till Newport County vårsäsongen 2023. Då bidrog han med 2 mål på 20 matcher i League Two. Nu flyttar en division uppåt, till en klubb som inlett säsongen positivt, med tio inspelade poäng efter fem omgångar.

McNeill inledde fotbollskarriären i United men var en sväng i Manchester City innan han 2020 återvände till de goda. Som andraårsjunior var han en av de ledande spelarna när United vann FA Youth Cup 2022.

Förra säsongen fick McNeill sin officiella a-lagsdebut, då det blev ett kort inhopp hemma mot Real Sociedad. Han gjorde sedan två träningsmatcher då United drog till Spanien på träningsläger under VM. I somras fick han emellertid nöja sig med ett inhopp i träningsmatchen mot Wrexham.

Vi önskar Charlie McNeill all lycka i Stevenage!

Res med oss till Manchester!