Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget | Ungdomslagen

Unitedsvepet med presskonferens
Højlund redo att starta / Landslagsuttagningar / Amad prisad

Idag så är det såklart fullt upp med övergångsfönstrets Deadline Day men det finns alltid utrymme för ett Unitedsvep. Dagens svep kommer med Ten Hags presskonferens, flera olika landslagsuttagningar samt att Amad fått pris för sin tid i Sunderland.

Erik ten Hags presskonferens

Huvudtränaren höll idag sin presskonferens inför söndagens möte med Arsenal, där fokuset självklart låg på våra senaste värvningar samt en positiv uppdatering gällande Rasmus Højlund.

Om Højlund

Han hade en bra träningsvecka, imorgon har vi sista träning men han gör det bra, han reagerar bra. Så, ja, han kommer att vara tillgänglig för söndagens match.

Om Bayindir

Han kommer att vara med i truppen också. Vi är glada med målvaktsgruppen. Det är klart där, vi har täckt alla positioner, så jag tror att vi har en väldigt bra målvaktsgrupp med Altays ankomst.

Om motiveringen till att bredda truppen

Om du tittar på schemat är det verkligen tätt. Man ser förra säsongen, med VM, det var en galen säsong. Förra säsongen tog längre tid, två veckor längre. Vi spelade FA-cupfinalen en vecka längre, vi hade ett kort uppehåll, en riktigt tät försäsong igen, så vi behöver många spelare men också så måste spelarna vara kvalitet.

Mer om Bayindir

Vi följde honom, scoutade honom väldigt intensivt och vi tror att han har kompetensen att passa in i Man United, för att passa i engelsk fotboll. Så vi är verkligen glada att vi värvade honom, och vi är övertygade om att han kommer att göra stora framsteg under den kommande perioden, under de kommande åren och att han kommer att vara ett stort bidrag till vårt spel.

Om Reguilon

Han är en mycket erfaren spelare, en spelare för stora klubbar, en spelare som redan har spelat många matcher i La Liga, i Premier League. Så han har en väldigt bra bakgrund, vi har sett att han kan spela väldigt intensiv fotboll, så vi är nöjda. Vi har problem med att Luke Shaw är skadad, Malacia skadad, de är ute på lång sikt, så jag tycker att vi reagerade väldigt bra på den nödsituationen.

Om Onana och landslaget

Jag vet allt om det, naturligtvis pratade vi om den situationen innan vi värvade honom och vi kommer att ha god kontakt med Andre om hur vi ska hantera situationen.

Om Arsenal-matchen

Det är en av de största matcherna i Premier League. Vi ser verkligen fram emot den kampen. Det är alltid intressanta matcher, intensiva matcher, jag tror att det är två lag som verkligen spelar offensiv fotboll med rätt intentioner skulle jag säga. Publiken är alltid den stora vinnaren i denna match, så vi ser verkligen fram emot den.

Uttagningar för ungdomarna

Omari Fonson och Dan Gore finns med i den senaste uttagningen till Englands U20 landslag inför den kommande samlingen. Båda spelarna fanns med under A-lagets försäsongsturne i USA.

Englands U18 landslag innehåller också en duo från den röda sidan av Manchester då Elyh Harrison och Finley McAllister finns med i truppen.

På U17 sidan så hittar vi även Shea Lacey och Jayce Fitzgerald med i den engelska uttagningen.

Amad vinner pris

Förra säsongens utlåning till Sunderland blev minst sagt en succe för Amad Diallo. Hans prestationer i Englands andradivision har sett honom utsedd till PFA Championship Fans’ Player of the Year.

Datum för cupmatchen

Manchester Uniteds cupförsvar av ligacupen har nu fått ett spikat datum. Matchen mot Crystal Palace på Old Trafford kommer att spelas den 26 september med avspark 21:00.

Landslagsuppdrag för nya målvakten

Altay Bayindir, en av våra absolut nyaste värvningar här i slutknuten av transferfönstret, finns med i Turkiets landslagstrupp inför landskamper mot Armenien och Japan.

Ifall ni vill lära känna vår nya målvakt lite bättre så kan vi även rekommendera att se hans första intervju som Manchester United-spelare.

Portugisisk landslagsduo

Bruno Fernandes och Diogo Dalot finns som i vanlig ordning med i den portugisiska landslagstruppen inför uppehållet.