Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

United bekräftar
Jonny Evans skriver kontrakt med United

Det är en intensiv dag för Manchester United så här på deadline day. Under kvällen stod det klart att den Jonny Evans har skrivit på ett kontrakt för klubben och därmed sluter karriärscirkeln. 

Evans är nog ett bekant namn för de flesta, då han spenderade närmare tio år i klubbens A-lag. Under sin föregående sejour vann han bland annat tre ligatitlar och har dessutom en Champions League-titel på meritlistan.

Några 198 matcher lär 35-åringen dock få svårt att komma upp i den här gången, men mittbacken lär främst figurera i cupsammanhang och när det krisar där bak.

Evans, som skrivit på ett kontrakt till sommaren 2024 med United, säger följande:

Jag är glad över att komma till Manchester United, ett ställe som alltid har känts som hemma. Den här klubben och dess supportar har format mig som spelare och person sedan femton års ålder och jag är glad över att komma tillbaka till där allt började och den här talangfulla truppen.

Jag uppskattade verkligen att arbeta under managern och övriga ledare på försäsongen och jag ser fram emot att hjälpa gruppen att nå framgångar i den här fantastiska fotbollsklubben.

Vi säger välkommen tillbaka till Old Trafford, Jonny!